Jelentkezés

A táborba való jelentkezés Pünkösddel lezárult.

 

A tábor időpontja: Mogyoróska 2018. július 12 – 16.
Családjainkban, közösségeinkben hogyan készülünk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra?

 

Részvételi díj: Felnőtteknek: 24 eFt; iskolás korú gyermek 18 eFt, iskolás kor alatti gyermek 12 eFt. (Ezek a díjak a szállás, és a teljes adagú étkezés költségeit tartalmazzák, négy teljes napra.) A plébániánk pályázott – elsősorban a többgyermekes családok támogatására. Nyertes pályázat esetén a rászorulóknak támogatást szeretnénk adni.
A részvételi díj az utazás költségeit nem tartalmazza. Az utazás vagy egyénileg (autóval) történik, vagy közösen (vonattal Encsig, majd onnan autóbusz).
A papír alapú, kitöltött jelentkezési lapot az irodában kell iroda-időben leadni. Aki ezt nem tudja megoldani, az a szombat esti, vagy a vasárnapi misék után keressen meg egy képviselőtestületi tagot, és neki adja át a jelentkezési lapot.Jelentkezési határidő: május 6. Minden jelentkezővel fölvesszük a
kapcsolatot, és vagy postai levélben, vagy a megadott E-mail címre küldjük
el a további tudnivalókat.
A hat évvel ezelőtt rendezett nagytáborunk tapasztalatai azt mutatták, hogy néhány család nem tudott a teljes időben végig velünk lenni. Ha csak kevesebb időre tudsz eljönni, akkor is várunk, de kérjük, hogy ezt jelezzed az Egyéb közölni való sorokban.

Amennyiben kérdésed van, telefonon keressed Gács Klárát az irodán, vagy
Forián Szabó Pétert.
A helyszínről a http://napkelte-vendeghaz.internettudakozo.hu/ honlapon találhatsz továbi információkat.