Tésenyi iskolások karácsonyi támogatása

Kedves Testvérek! Köszönjük a támogatást. December 1-6-a között várjuk a dobozokat az irodában.

Karitász csoport


Kedves Testvérek

Szeretnénk meglepni a tésenyi iskolásokat karácsonykor, ehhez testvéreink segítségét kérjük. Cipősdobozba 5-10 eFt közötti összegben tegyenek ajándékot, természetesen ki-ki lehetőségei szerint. Amennyiben úgy gondolják, hogy többen készítenek egy csomagot természetesen ezt is lehet. Ebben az esetben is csak egy választ várunk a gyermek neme és életkora megjelölésével.

Az alábbi linken ( https://docs.google.com/spreadsheets/d/103nw6rlQL8TPDnsLqAivE3glb-E29w8bFaIc8Rgxevo/edit?usp=share_link )található táblázatból választhatnak egy gyermeket és kérjük, hogy döntésükről a horvathorsolya56@gmail.com címre küldjenek értesítést.

A vállalásokat november 25-éig várjuk, a kész csomagokat december 1-6-a között lehet leadni a sekrestyében, illetve a plébánián. A csomagokon kérjük feltüntetni az életkort és a nemet. A gyermekek nevét (az adatvédelmi szabályoknak megfelelően) a karitász munkatársak fogják elhelyezni a csomagon.

Amennyiben pénzzel szeretnének hozzájárulni az ajándékozáshoz azt a megszokott módon személyesen a sekrestyében, illetve a plébánián, valamint átutalással a plébánia bankszámláján keresztül tehetik meg. (CIB Bank 10700419-65647879-51100005, Téseny karácsony ajánlással)

Köszönettel:

Karitász csoport