Hittanórák rendje 2021/2022

Ovisoknak

Október 8-tól a hónap 2. és 4. péntekén várjuk a legkisebbeket ovis-mamás hittanra du. 4-től az oratóriumba.

Elsőáldozási felkészítő

Október első hetétől kezdődik a felkészülés az elsőáldozásra az oratóriumban. Aki már előző tanévben is járt nálunk hittanra, vagy tagja plébániánk cserkész-, szkólás vagy ministráns csoport valamelyikének, őt a “másod évesek” csoportjába várjuk, a többieket az “első évesek” csoportjába:

Várható időpontok:
első évesek . . . . .  keddenként 16:30
másod évesek . . .  keddenként 18:00

Október 5-én, kedden 16:30-kor összevont szülői értekezlet lesz és első hittan óra a templomban első- és másod éveseknek!

Bérmálkozási felkészítő

Október első hetétől kezdődik a felkészülés a bérmálásra az oratóriumban. Aki már előző tanévben is járt nálunk hittanra, vagy tagja plébániánk cserkész-, szkólás vagy ministráns csoport valamelyikének, őt a “másod évesek” csoportjába várjuk, a többieket az “első évesek” csoportjába.

Tájékoztató és összevont első hittan óra október 6. szerda 16:30-kor lesz.

Felnőtteknek katekumenátus

Októbertől kezdődik a felnőtteknek szóló felkészülés a keresztség-, a szentáldozás- ill. a bérmálás szentségére. A találkozók a hónap első és harmadik csütörtökén lesznek este 7-től 1/2 9-ig a plébánia hivatal épületében, az első alkalom október 7-én lesz. Szeretettel várjuk az érdeklődők jelentkezését!

Felnőtteknek bibliai katekézis

Október 9-től a hónap 2. és 4. szombaton felnőttek részére Bibliai katekézis lesz 9 órától a templomban, 10:30-tól pedig “Isten közelében az Egyházban” témában szintén hittanra várjuk a felnőtteket. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!