Plébániai farsang

Szeretettel hívjuk és várjuk a felnőtt kedves testvéreket plébániánk idei farsangjára, melyet február 9-én, pénteken, az esti szentmise után fél 8-tól 11 óráig tartunk a Szent Gellért iskola Kosciuszkó Tádé utcai épületében.
A farsangon lesz egy kis vetélkedő, sok vidám perc, beszélgetési, ismerkedési lehetőség és természetesen finom vacsora. A programokról a szervezők gondoskodnak, de kérjük, hogy a hölgyek egy tálca édes vagy sós süteményt, a férfiak egy üveg bort vagy 2 liter rostos üdítőt és ezenfelül vidámságot hozzanak magukkal.
Szeretnénk süteményversenyt rendezni, kérjük, aki indulni szeretne, a jelentkezésnél jelezze ezt. Mindenkit arra buzdítunk, hogy öltözzön be valamilyen jelmezbe!
Jelentkezéskor 2500 forintot kérünk a belépőjegyért cserébe. Jelentkezni február 4-ig (vasárnapig) lehet Szilágyi Stellánál a sekrestyében.
A tényleges fejenkénti önköltség 4000 forint körül lesz, így kérjük, aki megteheti, ezt a teljes összeget fizesse be. Az önköltség megfizetésére vagy túlfizetésére és a plébánia anyagi támogatására a helyszínen is lehetőség lesz.
Szeretettel várunk mindenkit, remélhetőleg sokan leszünk!